Mulakan.Ayuh!

Salam..peperiksaan akhir bagi semester ke-5 semakin hampir.
Hanya semangat dan iltizam yang tinggi
membuatkan diri ini terus berjuang.
Mulakan langkahmu.
Jangan berhenti.
Ayuh!
Terima kasih Tuhan kerana memberi peluang
untuk memperbaiki diri dan keputusan akademik ini.
Yang berlalu biarkan berlalu ,
Yang mendatang hadapi dengan cemerlang.

6 November : Kimia tak organik (2.15 pm - 5.15 pm )
7 November : Kimia organik ( 9.00 am - 12.00 pm )
10 November: Asas-asas psikologi (9.00 am - 12.00 pm )
Bahasa Inggeris Saintifik dan perubatan ( 2.15 pm - 4.15 pm )

Akhir sekali ,hanya pada-Mu aku bertawakal Ya Allah.Moga hari-hari mendatang lebih baik dari hari ini dan semalam.

2 ulasan:

Haf berkata...

ehehehe,maceh...aku pon mau komen gaks...4 je ke subjek ko?ringannye!!!kitorg smpi 6 subjek tau.sbr je laa...mmm,cmne nk link ar?

Diari aku berkata...

Cik haf..nampaknya kena usaha lagi untuk tahu pasal blog nih..customize..kat situ macam2 boleh buat..hehe..nak link ,nak jadi follower senyap pun ada..tak cukup nak type di sini..rajin2 la tengok ya..anyway..study..study..

Kenangan kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...