Jawapan : Ainunl

Ainunl minta aku buat ni.Aku baru tiba di kampus.5 jam dalam bas.Penat sungguh.Esok seperti biasa mesti masuk makmal.

Starting time : 6.00petang.

Name : Nur Syahidah binti Wan Mahassan.

Sisters : 7

Brothers :3

Shoe size :6.

Height : 158.5 cm.hehe.0.5 cm tu membezakan aku dengan 158 cm.Penting.

Where do you live :Karak ,Pahang.Insyaallah pindah Raub tahun depan.

Have you ever….

Been on a plane : Tidak pernah..pergi KLIA pun baru sekali..hehe

Swam in the ocean : Ya.Kali terakhir masa ikut ekspedisi berkayak Pulau Pinang..

Fallen asleep at school : Jarang.Aku fokus.Kelas bukan tempat tidur.(Maaf Ainunl-tidak bermaksud).

Broken someone’s heart : Maaf ya!

Fell off your chair :Tak pernah barangkali.(tak pasti).

Sat by the phone all night waiting for someone to call : Tak nak jawab soalan ni.

Saved e-mails : Ya.

What is your room like : Bilik di desasiswa ni warna putih.

What’s right beside you : Botol air.Haus ni.

What is the last thing you ate : Nasi lemak.Makan tengahari lewat.Sampai bilik terus makan.Beli di terminal tadi.

Ever had…Chicken pox : Sekali masa Darjah 6.Masa UPSR tu.

Sore throat : Ha?

Stitches : Setakat yang simple boleh la.Kalau suruh buat sepasang baju tu belum lepas lagi.Boleh la jahitan 'mata lalat' kat leher baju kurung tu.Wajib tolong umi tiap-tiap kali raya ni.

Broken nose : Soalan ni pun ada.Ish ish.

Do you Believe in love at first sight : Tak tau.Aduh.Tak nak amik tau boleh?

Like picnics : Aktif dengan Kelab Rekreasi di kampus terutamanya masa Tahun pertama dan kedua.Tahun tiga ni kurang.Aku akan ceritakan kembara rekreasi aku di blog ini.Cerita yang molek-molek sahaja.

Who was were the last person You danced with : Tiada.

Last time u laugh: Dalam van dengan adik-adik masa ayah hantar ke stesen LRT Taman Melati.Kira-kira pukul 10 pagi tadi waktu Malaysia.

You last yelled at : Adik aku Ain.

Get sick : Selalu selsema.

Miss someone : Rindu kat adik bongsu.(Ainunl kau mesti percaya yang ni.hehe)

Who do you really hate: Kalau aku benci pun aku tak untung.Kalau aku marah pun bukan aku dapat apa-apa.Maafkan sahaja.(Mesti!).

Do you like your hand-writing : Cikgu Sejarah masa aku Tingkatan 3 suka tegur tulisan aku.Tak cantik.Adus.Malu.

Are your toe nails painted : Inai kadang-kadang.

What color shirt are you wearing now : Jubah hitam.

Are you a friendly person : Ikut mood.Bahaya ni.Kata kawan aku.hehe.

Do you have any pets : Aku tak suka kucing (Maaf ya kucing!) .Di rumah memang tidak bela binatang.

Do you sleep with the TV on : Boleh la.Umi marah ni.

What are you doing right now : Menaip.

Can you handle the truth : Mesti terima walau pahit.Ambil masa yang lama ikut peristiwa.

Are you closer to your mother or father : Umi.

Do you eat healthy : Makan ok.Kurang minum air ni.Adus.

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to: Dayah ,Milah ,Diey ,Ecah.Rakan sekuliah ni.

Are you loud or quiet most of the time : Pendiam kot.

Are you confident: Perlu belajar lagi yang ni.

5 things I was doing 5 years ago

1. Tingkatan 4 masa tu.Sekolah kat Perak.

2. Selalu homesick tapi jarang balik Pahang.

3. Selalu balik rumah mak cik kat Manjung.Pak cik datang ambil di maktab.

4. Satu baris dengan Wiyah ,Azian dan Ainunl dalam kelas.

5. Duduk dalam kelas diam-diam.Ada yang kata dalam mulut aku ada emas.Susah nak dengar suara aku dalam kelas.

5 things I would do if I were a billionaire

1. Bagi kat abi (ayah).

2. Bagi kat umi (mak).

3. Bagi kat along.

4. Bagi kat adik-adik.

5. Aku?hehe.Jika maka ni.

Ainul.Aku dah jawab.Aku nak rehat.Aduhai.Semester dua akan bermula 22 Disember ini.

2 ulasan:

ainunl.muaiyanah berkata...

hehe... aku dah baca kesemuanya.. tahniah kerana berjaya menjawab semua persoalan aku..
cewah..
aku pun mula semester awal tau~

Syahidah berkata...

ye la..sama-sama la kembali ke kuliah..jangan tidur ya ainunl..hehe

Kenangan kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...