Ringkas

Nothing much to share. One day, I'll tell you something here.

See you next time!

Syahidah.

8 ulasan:

Ana Murrabi berkata...

nak tahu!!! :)

Syahidah Mahassan berkata...

=P,

Pulang ke Klau melawat Mak Ngah,
Aku beritahu sudah.

pohon nyor berkata...

NAK TAHU JUGAK...!!!!

syahidah berkata...

hehe, bukan ada apa pun, pasal kerja la dik..huhu..aku ada bagi message kat ym ko, tu la ceritanya..klu xdek buzz aku semula, nanti aku bgtau.hehe

pohon nyor berkata...

owh......orait...

boleh tahan best cter tu...nnti bgthu sambungannye ye...^__^

syahidah berkata...

hanya ada sambungan setelah ada keputusan, tunggguuuu, aku akan bersiaran dari sana pulaaaaaaaaa,

pohon nyor berkata...

hehe...sedap dh dgr....

ok, i will wait....^__^

syahidah berkata...

hmmm, lawaklah, entri lima belas patah perkataan lebih kurang ni la yang korang komen,

hadoi, aku dah tahap maksima blur ni,

aku banyak nak cerita pasal buku je kot lepas ni, nak cerita peribadi2 ni lecehlah, penuh emosi,

korang pun tau aku suka baca buku kan,

tapi kan sejak dua menjak ni aku dah mula rungsing dengan tahap kehendak korang terhadap blog aku,haha

hmmm, saja meluah rasa di ruangan komen,

tersoroklah hati nurani aku,

hehe

lama nya tak jumpa semua orang....waaaaa...kena buat reunion ni...

apa aku taip ni? aku rindu ke ek?

Kenangan kenangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...